Sonuçlar: Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ?

Katılımcı sayısı
160. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evan Centopani

    5 3.13%
  • Brandon Curry

    6 3.75%
  • Jay Cutler

    36 22.50%
  • Big Rammy

    5 3.13%
  • Kai Greene

    23 14.38%
  • Phil Heath

    43 26.88%
  • Dexter Jackson

    4 2.50%
  • Victor Martinez

    1 0.63%
  • Cedric McMillan

    1 0.63%
  • Robert Piotrkowicz

    1 0.63%
  • Shawn Rhoden

    6 3.75%
  • Branch Warren

    2 1.25%
  • Roelly Winklaar

    22 13.75%
  • Dennis Wolf

    5 3.13%
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
74 sonuçtan 31 ile 40 arası
  1. #31
    Status
    Offline
    ZeusS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Yasaklı
    Üyelik tarihi
    Apr 2013
    Yaş
    26
    Mesajlar
    0

    gucresim
    Güç Puanı
    18


    Yazı Boyutu

    Cevap: Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ?

    Sponsor
    Jayin Offical Fanpage inden son duyurusu;
    "I'm back, im the best bodybuilder ever! Meeting with fans at bb.com"

    Bodybuilding.com - Living Large: Jay Cutler's 8-Week Mass-Building Trainer

    8 WEEK WİTH JAY şeklinde güzel bir video serisi bekliyoruz
    Dorian Yates in "Blood n Guts" ı kadar kaliteli bir dizi bekliyorum!
    Beklentilerim çok üst düzey

    ---

    Bu da trailerı

    Konu ZeusS tarafından (09-12-2013 Saat 12:34 PM ) değiştirilmiştir.
    SantoR, Mentzer ve themertyildiz bunu beğendi
    Mentzer (09-12-2013) Güç Verdi

  2. #32
    Status
    Offline
    Mentzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    Apr 2013
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    901

    gucresim
    Güç Puanı
    848


    Yazı Boyutu

    Cevap: Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ?

    dorıan daha cok takıntılı asosyal hard tarza ıhtap edıyor

    jay ıse kusma hıkayelerının olmadıgı yenı cagın temsılcısı

    ama sabırsızlanıyorum bende

    ZeusS Beğendi.
    HeavyDuty (12-23-2013),ZeusS (09-12-2013) Güç Verdi

  3. #33
    Status
    Offline
    ZeusS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Yasaklı
    Üyelik tarihi
    Apr 2013
    Yaş
    26
    Mesajlar
    0

    gucresim
    Güç Puanı
    18


    Yazı Boyutu

    Cevap: Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ?

    Alıntı Mentzer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dorıan daha cok takıntılı asosyal hard tarza ıhtap edıyor

    jay ıse kusma hıkayelerının olmadıgı yenı cagın temsılcısı

    ama sabırsızlanıyorum bende
    Doğru söze ne denir, müthiş tespitler
    Blood n Gutsdan 10 kat daha iyi prodüksiyon geleceği beklentisinde tek değilmişim

    Mentzer Beğendi.

  4. #34
    Status
    Offline
    jayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    Jul 2013
    Yer
    Ankara
    Yaş
    40
    Mesajlar
    347

    gucresim
    Güç Puanı
    582


    Yazı Boyutu

    Cevap: Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ?

    dorian başkadır gerçi hardcore çalışmanın sonucu erken emekli olmak zorunda kaldı ama ondaki kalf ve sırt ekstra bence...

    ZeusS Beğendi.

  5. #35
    Status
    Offline
    jayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    Jul 2013
    Yer
    Ankara
    Yaş
    40
    Mesajlar
    347

    gucresim
    Güç Puanı
    582


    Yazı Boyutu

    Cevap: Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ?

    canlı izleyebilecek miyiz?


  6. #36
    Status
    Offline
    ZeusS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Yasaklı
    Üyelik tarihi
    Apr 2013
    Yaş
    26
    Mesajlar
    0

    gucresim
    Güç Puanı
    18


    Yazı Boyutu

    Cevap: Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ?

    Alıntı jayjay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canlı izleyebilecek miyiz?
    Bende onu araştırıyorum
    Bir iyi bir link bulabilirsek bu sayfadan canlı izliycez

    Konu ZeusS tarafından (09-17-2013 Saat 10:27 AM ) değiştirilmiştir.
    jayjay (09-17-2013) Güç Verdi

  7. #37
    Status
    Offline
    ZeusS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Yasaklı
    Üyelik tarihi
    Apr 2013
    Yaş
    26
    Mesajlar
    0

    gucresim
    Güç Puanı
    18


    Yazı Boyutu

    Cevap: Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ?

    Anket ekledik arkadaşlar, oylarınızı bekliyoruz


  8. #38
    Status
    Offline
    Snowblind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    Jul 2013
    Yer
    Manavgat
    Yaş
    39
    Mesajlar
    324

    gucresim
    Güç Puanı
    504


    Yazı Boyutu

    Cevap: Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ?

    Jay Cutler,Phil Heath,Victor Martinez benim favorilerim.Ancak birincilik için Jay ve Phil ikilisinden biri olur diye düşünüyorum.

    ZeusS Beğendi.
    ZeusS (09-19-2013) Güç Verdi

  9. #39
    Status
    Offline
    jayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    Jul 2013
    Yer
    Ankara
    Yaş
    40
    Mesajlar
    347

    gucresim
    Güç Puanı
    582


    Yazı Boyutu

    Cevap: Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ?

    Canli izleme konusunda gelisme yok sanırım...


  10. #40
    Status
    Offline
    ZeusS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Yasaklı
    Üyelik tarihi
    Apr 2013
    Yaş
    26
    Mesajlar
    0

    gucresim
    Güç Puanı
    18


    Yazı Boyutu

    Cevap: Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ?

    reklam
    Alıntı jayjay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canli izleme konusunda gelisme yok sanırım...
    Daha 9 gün var sabılı olun


Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    Mr. Olympia 2013 Kim Kazanır ? (Mr. Olympia 2013 Canlı Tv İzle)

    Güncel Beğeni


    Değerlendirme: Toplam 3 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 5.00 puandır.

LinkBacks (?)


Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90