Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    Status
    Offline
    jayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    Jul 2013
    Yer
    Ankara
    Yaş
    40
    Mesajlar
    388

    gucresim
    Güç Puanı
    638


    Yazı Boyutu

    bodyci Kan testi sonuçlarım... Olacağı bu :d

    Sponsor
    demir, kreatin, kırmızı kan hücreleri, karaciğer enzimleri, trigiliserit, koleterol, iyi kolesterol ve kahvaltılı gitmeme rağmen açlık kan şekeri ( glukoz) fena





    LABORATUVAR SONUÇLARI


    14.01.1974

    T.C.
    SAĞLIK BAKANLIĞI
    ANKARA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA
    HASTANESİ

    Kabul Tarihi

    17.02.2014 10:01:04

    İstem Tarihi : 17.02.2014 09:11:23

    HORMON LAB. TEL:3228
    Tetkik Sonuç Ünite Y/D Ref.Aralık Açıklama
    Kabul Tarihi : 17.02.2014 10:01:04
    Onay Tarihi : 17.02.2014 15:25:33

    TSH (Kan) 0,72 μIU/mL 0,35 - 5.50
    Serbest T3 (Kan) 3.99 pg/mL 2,3 - 4,2
    Serbest T4 (Kan) 1.48 ng/dL 0,7 - 1,76
    Testosteron (Kan) 501 ng/dL 241 - 827
    Vitamin B12 (Kan) 618 pg/mL 190 - 911
    Ferritin (Kan) 54 ng/mL 22 - 322
    CEA (Kan) 1.57 ng/mL <=2,5
    CA 19-9 (Kan) 15 U/mL <=30,9
    Total PSA (Kan) 1.22 ng/mL (FPSA/TPSA ANLAMLI DEĞİL)
    Serbest PSA (Kan) 0.31 ng/mL 0 - 2.0
    FPSA/TPSA ORANI (Kan) 25,4 %

    Özel Durum Referans Aralik Bilgisi
    0-10 Risk Oranı:%56
    10-15 Risk Oranı:%28
    15-20 Risk Oranı:%20
    20-25 Risk Oranı:%16
    25 Risk Oranı:%8

    BİYOKİMYA LAB-Tel:3233

    Tetkik Sonuç Ünite Y/D Ref.Aralık Açıklama
    Kabul Tarihi : 17.02.2014 10:01:04

    Onay Tarihi : 17.02.2014 11:49:46

    Glukoz (Açlık) (Kan) 63 mg/dL D 75 – 99 düşük (hafif kahvaltılı hali)
    Üre (Kan) 34 mg/dL 17 - 43
    Kreatinin (Kan) 1,31 mg/dL Y 0,84 - 1,3 yüksek
    Ürik Asit (Kan) 6,2 mg/dL 3,5 - 7,2
    Total Protein (Kan) 7,4 g/dL 6,6 - 8,3
    Albumin (Kan) 4,9 g/dL 3,5 - 5,2
    Globulin (Kan) 2,5 g/dL
    Total Bilirubin (Kan) 1,02 mg/dL 0,3 - 1,3
    Direkt Bilirubin (Kan) 0,21 mg/dL Y 0,00 - 0,20 yüksek
    Kolesterol (Kan) 252 mg/dL Y 110 – 200 yüksek
    Trigliserid (Kan) 269 mg/dL Y 50 – 200 yüksek
    HDL Kolesterol (Kan) 39 (L) mg/dL D 40 – 85 düşük
    LDL Kolesterol (Kan) 159 mg/dL


    T.C.
    SAĞLIK BAKANLIĞI
    ANKARA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA
    HASTANESİ
    Kabul Tarihi

    17.02.2014 10:01:04

    İstem Tarihi : 17.02.2014 09:11:23

    ALP (Kan) 52 U/L 30 - 120
    AST (Kan) 65 U/L Y 0 – 35 yüksek ( karaciğer)
    ALT (Kan) 144 U/L Y 0 – 45 yüksek ( karaciğer )
    GGT (Kan) 29 U/L 0 - 55
    Laktik Dehidrogenaz (LDH) (Serum) 221 U/L 0 - 248
    Kalsiyum (Kan) 10,10 mg/dL 8,8 - 10,6
    Demir (Kan) 207 ug/dL Y 70 – 180 yüksek
    Kolesterol/HDL Kolesterol (Kan) 6,46
    Düzeltilmiş Kalsiyum (Kan) 9,38 mg/dL
    Non-HDL Kolesterol 213 mg/dL


    SEROLOJİ SONUÇLARI

    Tetkik Sonuç Ünite Y/D Ref.Aralık Açıklama
    Kabul Tarihi : 17.02.2014 09:51:04
    Onay Tarihi : 17.02.2014 12:08:33

    Romatoid faktör (RF) (Nefelometrik) (Serum) 10,5 (<) 0 - 16 < 10,5
    CRP (Serum) < 0,319 (<) mg/dL 0 - 0,4 < 0,319
    ASO (türbidimetrik) (Serum) 57.5 (<) IU/mL 0 – 408


    HEMOGRAM SONUÇLARI

    Tetkik Sonuç Ünite Y/D Ref.Aralık Açıklama
    Kabul Tarihi : 17.02.2014 09:54:07
    Onay Tarihi : 17.02.2014 10:23:17


    MCV 84.1 fL 80,4 - 95,9
    NEU% 50.4 % 40 - 70
    MCHC 35.8 g/dL 32 - 36
    MPV 8.6 fL 7,4 - 10,4
    LYM# 2.7 10^3/μL 1,5 - 3,5
    HGB 18.1 (PD) g/dL Y 13,6 - 17,2 yüksek
    EOS% 3.7 % 0 - 6
    MON# 0.7 10^3/μL 0 - 1
    PCT 0.237 % 0 – 1

    SAĞLIK BAKANLIĞI
    ANKARA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA
    HASTANESİ
    Kabul Tarihi
    17.02.2014 09:54:07

    İstem Tarihi : 17.02.2014 09:11:23

    EOS# 0.3 10^3/μL 0 - 2
    NEU# 3.8 10^3/μL 1,5 - 6,6
    RDW 14.3 % Y 11,5 – 14 yüksek
    LYM% 35.9 % 30 - 36
    BAS% 0.4 % 0 - 1
    HCT 50.6 % Y 39,5 - 50,3 yüksek
    BAS# 0.0 10^3/μL 0 - 1
    PLT 275 10^3/μL 150 - 450
    MON%-Rutin 9.6 % Y 4 – 9 yüksek
    WBC 7.5 10^3/μL 4,5 - 10,3

    MCH 30.1 27,2 - 33,5
    RBC 6.02 10^3/μL Y 4,38 - 5,77 yüksek



    SantoR (02-18-2014) Güç Verdi

  2. #2
    Status
    Offline
    celalibo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üye
    Üyelik tarihi
    Oct 2013
    Mesajlar
    28

    gucresim
    Güç Puanı
    26


    Yazı Boyutu

    Cevap: Kan testi sonuçlarım... Olacağı bu :d

    doktor ne dedi mühim olan o


  3. #3
    Status
    Offline
    jayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    Jul 2013
    Yer
    Ankara
    Yaş
    40
    Mesajlar
    388

    gucresim
    Güç Puanı
    638


    Yazı Boyutu

    Cevap: Kan testi sonuçlarım... Olacağı bu :d

    doktora daha göstermedim ama benim kayınpeder doktor, kayınvalide eczacı. onlar fikirlerini söylediler yaptığım sporu tasvip etmedikleri için pek olumlu değildi yorumları. yalnız kayınpeder açlık kan şekerimin yemek yiyerek gitmeme rağmen böyle çıkmasının çok tehlikeli olabileceğini söyledi. ani ölüm durumu falan. fakat açlık kan şekerinin düşük oluşuna ilişkin belirtilerin hiç biri yok bende. karaciğer değerlerinin yüksek çıkması da anabolizanlarla alakalı büyük ihtimalle. bu arada kan şekeri testini tekrar yaptırmayı düşünüyorum.ayrıca kan hücrelerinin yoğunluğu demir tutumunu da etkiliyor sanırım. demir o yüzden yüksek galiba. kan vermek doğru olabilir bu durumda. kreatin de egzersize bağlı yüksek çıkabiliyor. ilk böbreğe yordum ama üre normal . üre yüksek olsaydı böbrekte sorun düşünülebilirdi.
    bakacağız artık

    tyson Beğendi.

  4. #4
    Status
    Offline
    celalibo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üye
    Üyelik tarihi
    Oct 2013
    Mesajlar
    28

    gucresim
    Güç Puanı
    26


    Yazı Boyutu

    Cevap: Kan testi sonuçlarım... Olacağı bu :d

    Alıntı jayjay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doktora daha göstermedim ama benim kayınpeder doktor, kayınvalide eczacı. onlar fikirlerini söylediler yaptığım sporu tasvip etmedikleri için pek olumlu değildi yorumları. yalnız kayınpeder açlık kan şekerimin yemek yiyerek gitmeme rağmen böyle çıkmasının çok tehlikeli olabileceğini söyledi. ani ölüm durumu falan. fakat açlık kan şekerinin düşük oluşuna ilişkin belirtilerin hiç biri yok bende. karaciğer değerlerinin yüksek çıkması da anabolizanlarla alakalı büyük ihtimalle. bu arada kan şekeri testini tekrar yaptırmayı düşünüyorum.ayrıca kan hücrelerinin yoğunluğu demir tutumunu da etkiliyor sanırım. demir o yüzden yüksek galiba. kan vermek doğru olabilir bu durumda. kreatin de egzersize bağlı yüksek çıkabiliyor. ilk böbreğe yordum ama üre normal . üre yüksek olsaydı böbrekte sorun düşünülebilirdi.
    bakacağız artık
    vardır büyüklerin bi bildiğin. dinle sen gene de onları geçmiş olsun tekrar her ne kadar abartılcak kadar kötü olmasada

    jayjay Beğendi.

  5. #5
    Status
    Offline
    tyson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üye
    Üyelik tarihi
    May 2013
    Mesajlar
    74

    gucresim
    Güç Puanı
    24


    Yazı Boyutu

    Cevap: Kan testi sonuçlarım... Olacağı bu :d

    geçmiş olsun jay hocam..

    jayjay Beğendi.

  6. #6
    Status
    Offline
    SantoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Founder
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2,595

    gucresim
    Güç Puanı
    1930


    Yazı Boyutu

    Cevap: Kan testi sonuçlarım... Olacağı bu :d

    Kafaya takma dostum kan değerleri zamanla düzelecektir birazda reseptörleri parka çek...

    jayjay Beğendi.

    Sorularınızı Özelden Mesaj Yollarak Değil , Alakalı bölümlere başlık açarak sormanızı rica ederiz...

    Facebookta bizi bulun ! Facebook Sayfamız :
    https://www.facebook.com/Bodyciforum

    Google'da bizi bulun ! Google Sayfamız :
    https://plus.google.com/b/1177051383...10395645/posts


    Yorumu beğendiyseniz 'Beğen' simgesine Yorum Güçlü bir yorum ise 'Güç Ver' simgesine basınız



  7. #7
    Status
    Offline
    cocuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Co Admin
    Üyelik tarihi
    Apr 2013
    Mesajlar
    953

    gucresim
    Güç Puanı
    1630


    Yazı Boyutu

    Cevap: Kan testi sonuçlarım... Olacağı bu :d

    Sonuçlar gayet iyi bence kafaya takcak bir durum yok :-)

    HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


  8. #8
    Status
    Offline
    jayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    Jul 2013
    Yer
    Ankara
    Yaş
    40
    Mesajlar
    388

    gucresim
    Güç Puanı
    638


    Yazı Boyutu

    Cevap: Kan testi sonuçlarım... Olacağı bu :d

    Öyle çok taktigimi soyleyemem de eşimle beraber yaptirdik testleri. Ailece bu spora karşı olduklarindan - kayinpeder ve kayinvalide de dahil - ve anabolizan vs kullandığımı bilmediklerinden açıklama zor oldu. Hatta aciklayamadim o sıkıntı yarattı sıkıntı yok. Aynen devam

    SantoR (02-21-2014) Güç Verdi

  9. #9
    Status
    Offline
    bose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üye
    Üyelik tarihi
    May 2013
    Mesajlar
    53

    gucresim
    Güç Puanı
    44


    Yazı Boyutu

    Cevap: Kan testi sonuçlarım... Olacağı bu :d

    Kreatinin değeri yüksek çıkmış ve önemli düşmesi gerek diye biliyorum,bende test yaptırmıştım ve yüksek çıkmıştı böbrek yetmezliği başlangıcı denmişti.

    Konu bose tarafından (03-27-2014 Saat 10:05 PM ) değiştirilmiştir.

  10. #10
    Status
    Offline
    SantoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Founder
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2,595

    gucresim
    Güç Puanı
    1930


    Yazı Boyutu

    Cevap: Kan testi sonuçlarım... Olacağı bu :d

    reklam
    Alt Ast değerleri biraz sıkıntılı karaciğer değerleri acaba ne yaptı büyük ihtimal oral tabletler...


    Sorularınızı Özelden Mesaj Yollarak Değil , Alakalı bölümlere başlık açarak sormanızı rica ederiz...

    Facebookta bizi bulun ! Facebook Sayfamız :
    https://www.facebook.com/Bodyciforum

    Google'da bizi bulun ! Google Sayfamız :
    https://plus.google.com/b/1177051383...10395645/posts


    Yorumu beğendiyseniz 'Beğen' simgesine Yorum Güçlü bir yorum ise 'Güç Ver' simgesine basınız



Sayfa 1/2 12 SonSon
  • Konuyu değerlendir: Bu konuyu beğendiniz mi?

    Kan testi sonuçlarım... Olacağı bu :d


    Değerlendirme: Toplam 0 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi puandır.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90