Sonuçlar: Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

Katılımcı sayısı
27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Yetersiz

    2 7.41%
  • Normal

    6 22.22%
  • Çok Verimli

    19 70.37%
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    Status
    Offline
    SantoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Founder
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2,596

    gucresim
    Güç Puanı
    1934


    Yazı Boyutu

    bodyci Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu

    Sponsor
    Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu



    Her porsiyon 35.3-37.6 gram protein içerir.
    Whey protein konsantresi, izolatı ve hidrolizatı içerir.
    Her porsiyon 3 gr. Kreatin içerir.
    Düşük yağ ve karbonhidrat içerir.
    Aspartam içermez

    KULLANIM ŞEKLİ
    1 porsiyon (2 ölçek, 44 g) bir bardak (200 ml) su veya az yağlı süt ile karıştırılarak antrenmandan 30 dakika önce ve antrenmandan hemen sonra olmak üzere, günde 1-2 porsiyon (44-88 g) alınır.
    Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu
    Kas kütlesini arttırmak ve antrenman esnasında performansını arttırmak isteyenler için ideal bir kampanyadır.

    Bu yıl sektörün en başarılı protein ürünlerinden olan Whey 3Matrix, NOXX 5 ürünü ile beraber kullanıcıya kas kütlesinin yanında birde performans artışı sağlayacak!



    YENİ FORMÜL

    Her porsiyon 35.3-37.6 gram protein içerir.
    Whey protein konsantresi, izolatı ve hidrolizatı içerir.
    Her porsiyon 3 gr. Kreatin içerir.
    Düşük yağ ve karbonhidrat içerir,
    Aspartam içermez

    Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu
    WHEY 3MATRIX NEDİR?

    Düşük ısıda mikro filtre edilmiş, yüksek standartlı whey protein konsantresi, laktoz içermeyen dünyanın en iyi whey protein izolatı olan Bipro ve kana hızlı karışan peptid formdaki whey protein hidrolizatı ile formüle edilmiş özel üründür. İlave şeker, karbonhidrat veya yağ içermez. Kıvamı ve hafif içimi ile damak zevkine hitap eder. Aspartam içermez.

    1 porsiyon (2 ölçek, 44 g) bir bardak (200 ml) su veya az yağlı süt ile karıştırılarak antrenmandan 30 dakika önce ve antrenmandan hemen sonra olmak üzere, günde 1-2 porsiyon (44-88 g) alınır.




    tyson Beğendi.

  2. #2
    Status
    Offline
    tyson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üye
    Üyelik tarihi
    May 2013
    Mesajlar
    73

    gucresim
    Güç Puanı
    24


    Yazı Boyutu

    Cevap: Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu

    ilk defa toz kullanıyorum siftahı bu markadan yaptım geçenlerde sipariş etmiştim inşallah faydasını görürüm 140 tl fiyatıda.


  3. #3
    Status
    Offline
    FreeStyLegend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üye
    Üyelik tarihi
    Aug 2013
    Yer
    Türkiye/Denizli
    Mesajlar
    15

    gucresim
    Güç Puanı
    10


    Yazı Boyutu

    Cevap: Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu

    Bende ilk protein tozu deneyimimi bu marka üzerinde yapacağım. Hem Türk malı olması da pozitif bakmamı sağlıyor. Düşük yağ oranı da cabası. Hemde kreatin içermesi. Antrenmandan sonra suyla mı yoksa sütle alınması mı daha faydalı olur?

    Motivasyonsuz antrenman, antrenman değildir!

    NO PAIN NO GAIN





  4. #4
    Status
    Offline
    SantoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Founder
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2,596

    gucresim
    Güç Puanı
    1934


    Yazı Boyutu

    Cevap: Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu

    Alıntı FreeStyLegend Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende ilk protein tozu deneyimimi bu marka üzerinde yapacağım. Hem Türk malı olması da pozitif bakmamı sağlıyor. Düşük yağ oranı da cabası. Hemde kreatin içermesi. Antrenmandan sonra suyla mı yoksa sütle alınması mı daha faydalı olur?
    Selamlar aramıza hoşgeldin FreeStyLegend , süt ile kullanırsanız tabıki sutteki proteinide bir miktar almış olursunuz ve yararlı olur ama midenizde şişkinlik ve gaz hissi yaratabilir burada size düşen deneyip anlamanızdır eğer süte karşı mide hassasiyetimiz yoksa süt ile alınız...


    Sorularınızı Özelden Mesaj Yollarak Değil , Alakalı bölümlere başlık açarak sormanızı rica ederiz...

    Facebookta bizi bulun ! Facebook Sayfamız :
    https://www.facebook.com/Bodyciforum

    Google'da bizi bulun ! Google Sayfamız :
    https://plus.google.com/b/1177051383...10395645/posts


    Yorumu beğendiyseniz 'Beğen' simgesine Yorum Güçlü bir yorum ise 'Güç Ver' simgesine basınız



  5. #5
    Status
    Offline
    FreeStyLegend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üye
    Üyelik tarihi
    Aug 2013
    Yer
    Türkiye/Denizli
    Mesajlar
    15

    gucresim
    Güç Puanı
    10


    Yazı Boyutu

    Cevap: Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu

    Hoş buldum sevgili SantoR

    Ben şöyle bir şey duymuştum, süt vücutta daha uzun sürede emilime uğruyor. Yani antrenmandan sonra vücutta yıkım olacağı için emilim için çok geç olacak. Su vücutta daha kısa sürede emildiği için antrenmandan sonra sütle almayın demişlerdi. Bu arada süte karşı bir hassasiyetim yok çokta severim süt içmeyi

    SantoR Beğendi.
    Motivasyonsuz antrenman, antrenman değildir!

    NO PAIN NO GAIN





  6. #6
    Status
    Offline
    ZeusS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Yasaklı
    Üyelik tarihi
    Apr 2013
    Yaş
    26
    Mesajlar
    0

    gucresim
    Güç Puanı
    22


    Yazı Boyutu

    Cevap: Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu

    Alıntı FreeStyLegend Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoş buldum sevgili SantoR

    Ben şöyle bir şey duymuştum, süt vücutta daha uzun sürede emilime uğruyor. Yani antrenmandan sonra vücutta yıkım olacağı için emilim için çok geç olacak. Su vücutta daha kısa sürede emildiği için antrenmandan sonra sütle almayın demişlerdi. Bu arada süte karşı bir hassasiyetim yok çokta severim süt içmeyi
    Doğru duymuşsun inek sütnün insanda sindirimi oldukça zordur, çok uzun süre bağırsaklarda balçık gibi kalıp yanında gelen besinlerin emilimini azaltır ve yavaşlatır!
    Su ile içilmesi sağlıklı olanı.

    Ama bu nutrition-suplement konularını bu kadar araştırmış olmama rağmen ben bile süt ile içiyorum
    Çünkü çok güzel oluyor tadı
    Laktozsuz süt kullanırsan hazımsızlık kalmaz direkt sıfıra çekiyor

    SantoR ve kepazvg Beğendi.

  7. #7
    Status
    Offline
    FreeStyLegend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üye
    Üyelik tarihi
    Aug 2013
    Yer
    Türkiye/Denizli
    Mesajlar
    15

    gucresim
    Güç Puanı
    10


    Yazı Boyutu

    Cevap: Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu

    Peki suyla ve sütle aldığınız arasında performans farkı varmı ?

    Motivasyonsuz antrenman, antrenman değildir!

    NO PAIN NO GAIN





  8. #8
    Status
    Offline
    ZeusS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Yasaklı
    Üyelik tarihi
    Apr 2013
    Yaş
    26
    Mesajlar
    0

    gucresim
    Güç Puanı
    22


    Yazı Boyutu

    Cevap: Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu

    Alıntı FreeStyLegend Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki suyla ve sütle aldığınız arasında performans farkı varmı ?
    Valla o kadar ayırt edemedim yaaa


  9. #9
    Status
    Offline
    SantoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Founder
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2,596

    gucresim
    Güç Puanı
    1934


    Yazı Boyutu

    Cevap: Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu

    Alıntı FreeStyLegend Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki suyla ve sütle aldığınız arasında performans farkı varmı ?
    Pek bir fark göremezsiniz ama dediğimiz gibi vücutta kalış süresi ve protein emilim ve yayılma süresi artabilir..


    Sorularınızı Özelden Mesaj Yollarak Değil , Alakalı bölümlere başlık açarak sormanızı rica ederiz...

    Facebookta bizi bulun ! Facebook Sayfamız :
    https://www.facebook.com/Bodyciforum

    Google'da bizi bulun ! Google Sayfamız :
    https://plus.google.com/b/1177051383...10395645/posts


    Yorumu beğendiyseniz 'Beğen' simgesine Yorum Güçlü bir yorum ise 'Güç Ver' simgesine basınız



  10. #10
    Status
    Offline
    FreeStyLegend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üye
    Üyelik tarihi
    Aug 2013
    Yer
    Türkiye/Denizli
    Mesajlar
    15

    gucresim
    Güç Puanı
    10


    Yazı Boyutu

    Cevap: Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu

    reklam
    Ürünü kullanan arkadaşlardan isteğim tadı hakkında bilgi verebilirler mi? :cool:

    Motivasyonsuz antrenman, antrenman değildir!

    NO PAIN NO GAIN





Sayfa 1/2 12 SonSon
  • Konuyu değerlendir: Bu konuyu beğendiniz mi?

    Hardline Whey 3 Matrix Protein Tozu


    Değerlendirme: Toplam 0 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi puandır.

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90